Tuotteet hakusanalla annien riisi (2)

Viljat

Viljat

Viljat: Vehnä on yksi eniten viljellyistä ja kulutetuista viljoista maailmassa. Tässä on katsaus sen eri muotoihin ja käyttötarkoituksiin: Vehnäjauhot (vehnähiutaleet, leseet jne.) ja kokonaisina jyvinä tai tuotteina, jotka säilyttävät enemmän kuituja ja ravintoaineita. Vehnäjauho saadaan jauhamalla vehnäjyviä. Jalostustason mukaan voidaan saada: Kokojauho (T150): Sisältää koko jyvän, runsas kuitupitoisuus. Puolikokojauho (T110): Hiukan vähemmän kuitua, mutta silti ravitsevaa. Valkoinen jauho (T45 tai T55): Keveämpää ja käytetään leivonnassa, valkoisessa leivässä ja monissa ruoanlaittovalmisteluissa. Vehnäjauho on erittäin monipuolista ruoanlaitto- ja leivontaresepteissä. Se tuo mukanaan hiilihydraatteja, proteiineja ja joskus kuituja.
Laboratoriotestit

Laboratoriotestit

Menettelytekniikan tutkimukset murskauksesta, lajittelusta ja luokittelusta laboratoriomittakaavassa, muutamasta kilosta enintään 0,5 tonniin. Laboratoriopalvelumme: 1. Murskattavuustutkimukset (Bond, Hardgrove, Zeisel) 2. Poikkileikkauskäyrien määrittäminen 3. Testisiivilöinnit 4. Laboratoriopuhdistus 4. Kuivauskineettiset tutkimukset 5. Näytteen jakaminen ja valmistelu analytiikkaa varten 6. Virtaustutkimukset (virtauskanava Fischerin mukaan, virtaavuus Imsen mukaan) 7. Täyttö-, kaatopaino- ja isku tiheyden määrittäminen 8. Spesifiset pinta-alatestit (BET-teoria, Blaine) 9. Tiheysmääritykset (heliumpyknometri) 10. Kellunta-sukellus-analyysit raskaalla nesteellä Lisäanalyysimahdollisuudet: 1. Röntgenfluoresenssianalysaattori (Niton) 2. Lasergranulometri (Sympatec) 3. Röntgendiffraktometria (Siemens)